Designed by:

Hudební produkce

Zde najdete podrobné informace k nejčastějším typům pořádaných akcí. K produkcím zpravidla používáme vlastní technické vybavení, tzn. kompletní zvukovou aparaturu, nástroje, příslušenství a některé světelné efekty. Dopravu a stěhování aparatury zajišťujeme sami, v 99% případů jsme tedy plně soběstační a pořadatel se nemusí o nic starat.

 
Plesy a taneční zábavy

Patří sem téměř všechny veřejné produkce. Na tanečních zábavách v běžných restauracích vystupujeme často jako duo klávesy se zpěvačkou, umožňuje-li to kapacita místa je možná i větší sestava. Plesy pořádané na menších (obecních) sálech, sokolovnách apod. do cca 250 míst lze ještě považovat za taneční zábavy, postačí zde běžná aparatura a je možná i menší sestava kapely, vyžaduje-li to prostor, nebo třeba finanční úspora. Všechny ostatní veřejné akce nad 250 míst jsou již o něco náročnější na uspořádání, kvalitu ozvučení apod. Jsou to plesy konané v kulturních domech, divadlech, velkých sálech při restauracích apod. Na těchto akcích je nejčastěji využita sestava 4 a více členná. Na místech s kapacitou nad 500 míst může být vystoupení podmíněno min. 4 člennou sestavou (BAND) z důvodu kvalitního ozvučení místa, nároků na dopravu, stěhování a stavění aparatury, osvětlení atd.

Aktualizováno Úterý, 21 Prosinec 2010 11:56
 
Maturitní plesy 2014/2015

 

(Nejen) kapela na maturtiní ples

Během plesové sezóny se můžete s naší kapelou často setkávat na maturitních plesech. Máme připraveno několik variant hudební produkce, tak aby si mohl vybrat opravdu každý. V letošním roce jsme pro Vás navíc připravili další doplňující služby, které se Vám při pořádání plesu mohou hodit.

 

Aktualizováno Pátek, 10 Březen 2017 11:03
 
Open air - venkovní produkce

K zajištění venkovních produkcí je zpravidla zapotřebí sestava se silnější aparaturou, tzn. alespoň BAND 3+1 (klávesy, kytara, sól. kytara + zpěvačka). Vyjímkou jsou svatby a akce pořádané pro menší počet návštěvníků (předzahrádky a terasy restaurací apod.) Vždy musí být zajištěno kryté pódium, nebo stabilní přístřešek a to i za hezkého počasí, přičemž nutností je krytá ještě alespoň zadní strana (nevyhovující je např. slunečník). Ideální je krytí i z bočních stran, aby bylo místo zabezpečeno nejen proti dešti a vlhku, ale také proti průvanu. Na místo musí být přiveden zdroj o napětí 220 - 230V s dostatečně silným jištěním (15A), na který nesmí být připojeny další silné odběry, zejména kuchyňské spotřebiče, mrázáky, lednice apod. O možnosti hraní nás informujte předem, abychom se mohli na tuto variantu připravit, platí to zejména u svateb. Aparaturu není možné během produkce stěhovat, je to časově i fyzicky velmi náročné. Rozhodnete-li se pro venkovní produkci, nesete tak bohužel i riziko případného ukončení akce pro nepřízeň počasí.

Aktualizováno Středa, 22 Leden 2014 08:33
 
Svatební obřady

Hudební doprovod ke svatebnímu obřadu využijete pravděpodobně tehdy, plánujete-li obřad mimo svatební síň. Je možný doprovod na klávesy, ale i reprodukovaná hudba dle Vašeho výběru. Účelem je zde především zajištění kvalitního zvuku a ozvučení určitého prostoru. Tato služba nemusí být nutně spojena s vlastní svatební hostinou. Cena je individuální podle náročnosti konkrétní akce, místa konání, doby potřebné na přípravu apod.

Aktualizováno Pondělí, 11 Říjen 2010 01:00