Designed by:

Svatby
Svatební obřady

Hudební doprovod ke svatebnímu obřadu využijete pravděpodobně tehdy, plánujete-li obřad mimo svatební síň. Je možný doprovod na klávesy, ale i reprodukovaná hudba dle Vašeho výběru. Účelem je zde především zajištění kvalitního zvuku a ozvučení určitého prostoru. Tato služba nemusí být nutně spojena s vlastní svatební hostinou. Cena je individuální podle náročnosti konkrétní akce, místa konání, doby potřebné na přípravu apod.

Aktualizováno Pondělí, 11 Říjen 2010 01:00
 
Svatební hostiny

Od roku 2013 vystupujeme už i na svatbách nejčastěji jako TRIO - klávesy, el. kytara a jedna ze zpěvaček. Samozřejmě je možné objednat i druhou zpěvačku, nebo celou kapelu. Nadále můžete zvolit také úspornější DUO - klávesy a zpěvačka. Je ale potřeba dodat, že jednoznačně a z mnoha důvodů upřednostňujeme TRIO. Kytarista není v naší sestavě jen do počtu. Aranže skladeb znějí s živou kytarou mnohem lépe a také repertoárové možnosti jsou pak mnohem širší, kytarista je zároveň i zpěvák. O jaké skladby výběrem DUA přijdeme zjistíte v našem "play listu", jsou označeny poznámkou (D). Při volbě sestavy samozřejmě zvažte i kolik máte k dispozici místa. Duo se vejde snad všude, kapela už ubere místa o trochu víc. Mělo by také zůstat místo alespoň pro malý taneční parket. Nevhodné je zejména umístění kapely odděleně od svatebčanů, např. v jiné místnosti.

Aktualizováno Úterý, 31 Březen 2015 08:24
 
Svatby - několik užitěčných rad

V tomto článku najdete několik tipů jak zorganizovat zábavu na svatbě, co je potřeba zajistit, čemu se vyhnout apod. Jedná se o pár postřehů nasbíraných ze spousty svateb, kterých jsme měli možnost se účastnit.

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Listopad 2013 21:49