Designed by:

Svatební hostiny

Od roku 2013 vystupujeme už i na svatbách nejčastěji jako TRIO - klávesy, el. kytara a jedna ze zpěvaček. Samozřejmě je možné objednat i druhou zpěvačku, nebo celou kapelu. Nadále můžete zvolit také úspornější DUO - klávesy a zpěvačka. Je ale potřeba dodat, že jednoznačně a z mnoha důvodů upřednostňujeme TRIO. Kytarista není v naší sestavě jen do počtu. Aranže skladeb znějí s živou kytarou mnohem lépe a také repertoárové možnosti jsou pak mnohem širší, kytarista je zároveň i zpěvák. O jaké skladby výběrem DUA přijdeme zjistíte v našem "play listu", jsou označeny poznámkou (D). Při volbě sestavy samozřejmě zvažte i kolik máte k dispozici místa. Duo se vejde snad všude, kapela už ubere místa o trochu víc. Mělo by také zůstat místo alespoň pro malý taneční parket. Nevhodné je zejména umístění kapely odděleně od svatebčanů, např. v jiné místnosti.

Začátek produkce je individuální dle Vašich požadavků, produkce může trvat až 7 hod. Zdarma prodloužíme o další hodinu pokud je ještě zábava v plném proudu. Další prodloužení není možné garantovat, protože se jedná o živou produkci, není však předem vyloučené. Kdyby jste opravdu chtěli zajistit delší dobu, je vhodné objednat jinou sestavu s další zpěvačkou. Pokud však správně naplánujete začátek produkce bude Vám doba 7-8 hod. plně vyhovovat, máme to vyzkoušené ;-) Repertoár sestavujeme až na místě tak, aby uspokojil všechny věkové generace, které se sestkávají nejčastěji právě na svatbách. Zahrajeme Vám české i zahraniční hity od 60. let až po současnost, pop, rock, něco málo z country i lidovku.

 

 

 

Cena hudební produkce na svatbách je jednotná pro všechny svatby, zahrnuje hudební produkci (7-8 hod.), ozvučení a dopravu. Na vyžádání také světelnou aparaturu. Po třech letech dochází k mírnému zvýšení ceny o 500,- Kč.
Následující ceny platí od od 1.1.2014.

DUO  - 6.000,- Kč (Ústecký kraj) / 7.000,- Kč (sousedící kraje a Praha)
TRIO - 7.500,- Kč (Ústecký kraj) / 8.500,- Kč (sousedící kraje a Praha)

Do ostatních míst účtujeme navíc dopravu podle vzdálenosti od Teplic 6,- Kč/km.

 

Rezervaci termínu pro Vaši svatbu si zajistěte včas, termíny bývají obsazeny i několik měsíců předem, zejména v letních měsících. Formulář pro rezervaci najdete zde, nebo nám můžete poslat email.

 

Aktualizováno Úterý, 31 Březen 2015 08:24